Aguero hattrickhjälte när City krossade Huddersfield i hemmapremiären

Sergio Aguero gjorde hattrick och Manchester City körde över Huddersfield med hela 6-1.
City har fått en drömstart i ligan med två raka segrar.

I premiäromgången av Premier League vann Manchester City borta mot Arsenal med 2-0. Raheem Sterling svarade då för ett av målen men när Pep Guardiola presenterade startelvan till hemmapremiären mot Huddersfield satt engelsmannen på bänken precis som Riyad Mahrez och Kyle Walker som också startade senast.

City rivstartade matchen och hade flera chanser att ta ledningen men Huddersfield lyckades freda sitt mål. Närmast var Gabriel Jesus som brände ett fritt läge inne i straffområdet.

Efter knappa halvtimmen exploderade City. Först satte Sergio Aguero dit 1-0 och inom loppet av tio minuter satte hemmalaget dit tre mål. Gabriel Jesus satte dit tvåan innan Aguero målade fram till 3-0. Innan halvtidsvilan reducerade Huddersfield fram till 3-1 vilket var resultatet i halvtidsvilan.

I början av andra halvlek kunde David Silva utöka hemmalagets ledning genom en vacker frispark. Spanjoren knorrade in bollen i en läcker båge in i nät.

Med tio minuter kvar av matchen kom nästa mål för hemmalaget när Sergio Aguero höll sig framme och stötte dit Citys femte mål för kvällen.

I slutet av matchen kom nästa mål för City efter att en bortaspelare varit först på bollen in i nät, vilket också fastställde slutresultatet.

Efter två omgångar har City två raka segrar och leder en haltande Premier League-tabell.

Manchester City: Ederson, Mendy, Stones, Laporte, Kompany, Gundogan, Fernandinho, Silva, Bernardo Silva, Jesus, Aguero

Huddersfield: Hamer, Smith, Kongolo, Billing, Löwe, Pritchard, Mounie, Schindler, Stankovic, Sabiri, Hadergjonaj