Agüero med hattrick i Citys jättekross mot Watford

Sergio Agüero och City trivs på Watfords hemmaplan Vicarage Road.
5-0 i våras följdes upp med 6-0 under lördagen - efter ett hattrick av Agüero.

I den förra säsongens sista match gästade Manchester City Watford på Vicarage Road. Då blev resultatet 5-0 till gästerna efter dubbla mål av Sergio Agüero.

Under lördagen var det på nytt dags för City att besöka arenan. Det slutade med en ny kross.

Gästerna vann med hela 6-0. Efter ett hattrick av Agüero. Argentinaren gjorde matchens första och andra mål med tre minuters mellanrum runt halvtimmen spelad i den första halvleken. Agüero satte sedan 5-0 i slutet av matchen.

Däremellan hade Gabriel Jesus och Nicolas Otamendi nätat för City. Målskyttet avslutades av Raheem Sterling på en straffspark.

City toppar Premier League och Manchester United måste vinna med 4-0 mot Everton under söndagen för att gå upp på samma målskillnad.

Exklusiv tävling: Vinn en Superfotbolls-weekend i London för dig och en vän