Agüeros sköna comeback - mål direkt efter skadeuppehållet

Manchester City körde över  Blackburn Rovers i FA-cupens returmöte och Sergio Agüero kom tillbaka med den äran.

Den första halvleken såg ut att sluta mållöst, men en man ville annat. På tilläggstid slog Manchester Citys specielle målskytt Alvaro Negredo till med sitt 16:e mål på hemmaplan för säsongen. Negredo satsade ordentligt på ett inlägg och nickade in bollen vid den bortre stolpen.

Målet var Negredos 20:e för säsongen, vilket betyder att han nu gjort flest mål för Manchester City denna säsong, tvåa ligger Sergio Agüero på 19 mål.

I den andra halvleken tog Negredo vid där han avsludade den första, med att göra mål. Denna gång löpte sig Negredo fri och lättade in 2-0 över den inbytte Eastwood i Blackburns mål.

Det tredje målet i matchen gjordes även det av Manchester City, men denna gång var det inte Negredo som gjorde det. Edin Dzeko hittade lite yta i straffområdet och bombade upp bollen i nättaket.

Med lite mer än kvarten kvar av den första halvleken byttes Negredo ut till förmån för Sergio Agüero som tidigare varit borta på grund av skada. Om argentinaren verkade lite rostig efter skadeuppehållet? Knappast. På sin första bolltouch rullade Agüero in 4-0 efter att blivit frispelad inne i straffområdet av Edin Dzeko.

Med tio minuter kvar av matchen var det dags för Edin Dzeko att göra sitt andra mål för dagen, anfallarens skarv ställde målvakten och 5-0 till Manchester City var ett faktum.

Publicerad 2014-01-15 kl 23:09