Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Aktuell att ta över Blåvitt - nu kan han hamna i Premier League

Foto: Scanpix

Bob Bradley diskuterade med IFK Göteborg om tränarjobbet i vinter. Men affären uteblev och nu ryktas Stabaek-tränaren vara aktuell för en flytt till Premier League-klubben Aston Villa.
– När vi hämtade in honom så visste vi att han egentligen är för bra för den här nivån, säger Stabaeks sportchef Inge André Olsen till Aftenbladet.

Innan Jörgen Lennartsson skrev på för IFK Göteborg var USA:s tidigare förbundskapten Bob Bradley aktuell för den allsvenska storklubben. Blåvitt diskuterade med Bradley, men någon överenskommelse nådde aldrig parterna.

Nu ryktas Bradley vara på väg till Premier League. ESPN uppger nämligen att Stabaek-tränaren kan komma att bli ny klubbdirektör i Aston Villa.

- När vi hämtade in honom så visste vi att han egentligen är för bra för den här nivån. Att han kopplas till större klubbar överraskar mig inte. Vi har fått leva med sådana rykten redan innan han kom till Stabaek, och vi lever bra med dem nu också, säger norska klubbens sportchef Inge André Olsen till Aftenbladet.

 Olsen fortsätter:

- Vi vet att han kommer att hamna i en större klubb. Om det sker nu, om ett år eller senare är svårt att säga.

 Bradleys kontrakt med Stabaek går ut efter den här säsongen. Han kopplades ihop med manager-jobbet i Aston Villa redan 2010 och Premier League-klubbens ägare, amerikanen Randy Lerner, ska vara en beundrare av Bradley.

Publicerad 2015-03-03 kl 23:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons