Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Ålesunds ofattbara dubbeltabbe - skrev en gång till att Lindegaard går till United

En gång är ingen gång. Men Ålesund skrev igen att Anders Lindegaard gått till Manchester United – trots att målvakten fortfarande inte har sålts.
- Amatörmässigt och pinsamt, säger klubbdirektören.

Ni känner till de utbredda spekulationerna om att den danske keepern är på vippen att flytta till Premier League? Och ni minns när hans norska klubb Ålesund publicerade en text på sin hemsida – mitt under förhandlingarna – där det gjordes gällande att affären redan var i hamn. Då bad norrmännen om ursäkt och skyllde på tekniska problem.

Men nu har det hänt igen. Under fredagseftermiddagen dök följande rader upp på föreningens sajt:

”Anders Lindegaard kom i dag överens med Manchester United om sina personliga villkor och blir därmed klar för en av världens största klubbar från 1 januari 2011”, skrev Ålesund.

Problemet: Övergången är fortfarande inte avslutad, och nu står Ålesund rejält i skamvrån.

- Detta är rätt och slätt pinsamt. Jag kan inte mer än att beklaga det inträffade ännu en gång. Det ska inte få hända. Och när det skett två gånger i en så viktig sak som denna kan man inte annat än kalla oss för amatörer, säger Ålesunds klubbdirektör Henrik Hoff Gremmes till Adresseavisen.

Han tror att det är något fuffens med klubbens publiceringsverktyg och har kallat in it-experter som ska titta på tekniska lösningar. Men frågan kvarstår: Hur ska man våga lita på Ålesund om och när Lindegaard verkligen säljs till Manchester United?

- Det är enkelt att se. När en artikel fått ligga kvar mer än en timme – då vet du att den stämmer, skojar Henrik Hoff Gremmes.

Publicerad 2010-11-26 kl 21:49
Annons
Annons
Annons