Alisson höll nollan i debuten - när Liverpool krossade Napoli

Alisson gjorde i kväll debut i Liverpools mål.
Då höll han nollan och Liverpool krossade Napoli med 5-0.

Brasiliens förstemålvakt Alisson lämnade tidigare i sommar Roma för spel med Liverpool i Premier League. I kväll gjorde han debut mellan klubbens stolpar i en träningsmatch mot Napoli i Dublin, Irland. Det blev en mindre svettig kväll för honom.

Liverpool, som i likhet med Napoli startade med ett stjärnrikt lag, tryckte från första till sista minut på framåt mot italienarnas mål. Laget rivstartade i den fjärde minuten genom att ta ledningen genom James Milner och utökade fem minuter senare genom Georginio Wijnaldum till 2-0. Det stod sig första halvlek ut.

I andra halvlek klev förra säsongens succéspelare Mohamed Salah in i bilden till 3-0 innan Daniel Sturridge, som i vår var utlånad, prickade in 4-0. Till slut avslutades matchen i den 77:e minuten med en kanon upp i nättaket av Alberto Moreno till 5-0.

Alisson fick därmed en lugn dag på jobbet i debuten, samtidigt som Liverpool imponerade i det näst sista genrepet inför premiären den 12 augusti mot West Ham på Anfield i Premier League. Laget träningsspelar nästa gång mot Torino på tisdag.

Liverpool: Alisson - Clyne, Gomez, van Dijk, Robertson - Keita, Wijnaldum, Milner - Salah, Firmino, Mané.

Napoli: Karnezis - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Luperto - Ruiz, Allan, Hamsik - Cellejon, Milik, Insigne.

Publicerad 2018-08-04 kl 21:12