Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Allardyce lämnar Palace: "Jag har inga ambitioner att ta ett annat jobb"

Foto: Bildbyrån

Sam Allardyce lämnar Crystal Palace, det rapporterar Sky Sports.
Och nu kan det vara färdigcoachat för profilen.
- Jag vill ha möjligheten att njuta av livet när jag fortfarande är relativt ung, säger Allardyce i ett uttalande enligt Sky Sports.

När Sam Allardyce tog över Crystal Palace i december skrev han på ett kontrakt på två och ett halvt år för klubben. Den rutinerade tränaren lyckas styra laget undan nedflyttningshotet som fanns till en slutlig 14:e plats i Premier League.

Men nu lämnar Allardyce Palace, det rapporterar Sky Sports. Managern ska ha meddelat klubben sitt beslut under ett möte i London under tisdagen.

"På vissa sätt har det varit ett väldigt svårt beslut att ta, men på andra sätt ett enkelt beslut, säger Allardyce i ett uttalande som Sky Sports återger.

"Jag kommer alltid att känna tacksamhet till Crystal Palace och Steve Parish (delägare) för att ha gett mig möjligheten att lämna med mitt huvud högt efter att ha hjälp klubben kvar i Premier League. Och mer än så, de gav mig chansen att bygga upp mitt rykte igen efter vad som hände med England".

Nu kan det vara färdigcoachat för gott för Allardyce.

"Jag vill ha möjligheten att njuta av livet när jag fortfarande är relativt ung och har relativt god hälsa, även om jag börjar känna av vartenda ett av mina 62 år".

"Det här är rätt tid för mig, jag vet det i mitt hjärta. Jag har inga ambitioner att ta ett annat jobb. Jag vill bara kunna njuta av alla de saker du inte kan njuta av med 24/7-kraven det är att träna en fotbollsklubb, speciellt i Premier League.

Sam Allardyce innehar ett mindre smickrande rekord inom den engelska landslagsfotbollen. De 67 dagar han fick ha huvudansvaret över den engelska landslagstruppen är nämligen den kortaste tid någon suttit på posten.

”Big Sam” fick sparken sedan han, filmad med dold kamera, gett råd till personer om hur man kunde kringgå regeln om tredjepartsägande inom fotbollen. Det hela avslöjades av tidningen Daily Telegraph och utlöste en mediastorm.

Publicerad 2017-05-23 kl 22:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons