Allen gav United kalldusch - delad poäng med jumbon

På pappret skulle Manchester United bara klara av jumbon Stoke.
Verkligheten: 1-1. På hemmaplan.
- Besviken, säger Zlatan i sin app.

Maskineriet i Manchester United verkar hacka. Efter den tunga septemberveckan med tre raka förluster såg laget ut att ha hamnat på rätt köl igen.

Inför mötet med Stoke hade laget dock tre raka segrar och formkurvan såg ut att peka uppåt.

Men matchen mot tabelljumbon gav inte den utdelning som Zlatan Ibrahimovic och hans gäng hade hoppats på.

Den förre Liverpool-spelaren Joe Allen tog död på alla partystämning i de röda delarna av Manchester när han satte 1-1 i den 83:e minuten.

Paul Pogba hade en nick i ribban bara minuterna senare - men närmare kom aldrig Manchester United.

- Missade för mycket, säger Zlatan på frågan om vad som saknades i offensiven.

Det var annars hemmalaget som styrde matchen. Paul Pogba behövde ungefär 100 sekunder på sig innan han hade frispelat Zlatan Ibrahimovic som inte alls fick till avslutet.

United hade haft flera lägen men Stokes målvakt Lee Grant gjorde en toppinsats i den första halvleken och såg till att hålla Ibrahimovic, Pogba och de övriga United-stjärnorna mållösa.

Drygt en kvart in i den andra halvleken valde Jose Mourinho att agera. Och han gjorde det genom byta in både Wayne Rooney och Anthony Martial.

Den unge fransmannen behövde tre minuter på planen. Sen vek han in och kunde med en stenhård bredsida sätta 1-0, otagbart för Grant.

I den 82:a minuten kvitterade den förre Liverpool-spelaren Joe Allen och kastade därmed grus in i Uniteds maskineri.