Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Ancelotti drömmer om Roma: "Men jag stannar i Chelsea kontraktet ut"

Carlo Ancelottis dröm är att träna Roma.
Men det dröjer ytterligare några år.
- Jag har en säsong kvar på mitt kontrakt och tänker stanna i London, säger han.

Hemma i Italien har Claudio Ranieri lämnat Roma och gamle storspelaren Vincenzo Montella tagit över som vikarie. Samtidigt övertygar Chelsea inte alls lika mycket som planerat, utan det mesta pekar mot att Arsenal slåss med Manchester United om ligaguldet. Dessa omständigheter har fått folk att lägga ihop två och två; kan det vara så att Ancelotti känner pressen av Premier League – och siktar på att återvända till Serie A?

- Att träna Roma har alltid varit min önskan, och det har jag berättat vid flera tillfällen. Men det betyder inte att allt måste ske över en natt, säger Ancelotti till Gazzetta dello Sport.

Han tror att Chelsea går mot en stark vår efter två turbulenta månader. Siktet är inställt på att sluta topp fyra i ligan, och att lägga desto mer kraft på Champions League – där man kopplat greppet om FCK efter den första åttondelsfinalen.

- Säsongen är inte över ännu, säger Ancelotti som ser ytterligare ett skäl att hylla England:
- Här går det att andas och det trivs jag med. Om du spelade dåligt i Italien samlades fansen utanför arenan för att förolämpa dig, och sådant tål inte jag.

Publicerad 2011-03-01 kl 18:21
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons