Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
10å

Ancelotti förnekar Chelseakontakt: Jag stannar i Milan

Sky Sports rapporterade om att Carlo Ancelotti var överens med Chelsea. Nu dementerar han själv och Chelsea säger att ingen fått frågan om managerjobbet.
- Det har inte varit någon kontakt med Roman Abramovitj klubb, säger Ancelotti till italiensk media.

Ancellotti kommenterade ryktena om att han var överens med Chelsea utanför Milans högkvarter och han insisterade på att han stannar i Milan.

- De här ryktena är de vanliga spekulationerna som repeteras varje år, säger han.

- Jag stannar i Milan till 150 procent.

Chelsea hävdar att klubben inte gjort något närmande till någon eller till någon klubb men är nöjd med jakten på Avram Grants efterträdare.

- Tvärtemot rapporteringen har inte Chelsea nått en överenskommelse med någon om att bli tränare, inte heller har vi sökt tillstånd från någon organisation att tala med deras manager, säger klubben i ett officiellt uttalande.

- Vi är extremt nöjda med hur vår jakt går framåt.

Ett flertal namn har kopplats till jobbet, förutom Ancelotti även Sven-Göran Eriksson. Svensken ser nu ut att bli Mexikansk förbundskapten vilket kan göra Blackburns Mark Hughes till favorit om Ancelotti faller ifrån.

Även Inters sparkade Roberto Mancini sägs vara aktuell liksom Guus Hiddink, Frank Rijkaard, Luiz Felipe Scolari och Didier Deschamps.

Publicerad 2008-06-03 kl 22:12
Annons
Annons
Annons