POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Ancelotti vill sätta press på United – genom att spela både Torres och Drogba

Carlo Ancelotti har inte gett upp hoppet om ett ligaguld. Nyckeln kan vara att para ihop Drogba och Torres.
- Ingen överraskning om de startar ihop på lördag, säger han enligt the Sun.

Chelsea har varit uträknad ur ligastriden flera gånger den här säsongen. När Premier League-säcken ska knytas är laget trots allt det största hotet för United i kampen om guldet. Chelsea är sex poäng efter United – och har kvar att möta serieledarna innan säsongen är över. Manager Ancelotti ser en liten chans.

- Om vi kan slå Tottenham (lagen möts på lördag) kommer vi bara vara tre poäng efter dem och det skulle vara fantastiskt. Det är bra motivation för oss eftersom vi behöver sätta press på United inför deras match mot Arsenal på söndag.

- Det närmare vi kan komma dem, desto mer press kan vi sätta på dem. United har erfarenheten, traditionen och historien för att hantera den pressen.

Ancelotti menar också att han kan komma att spela Didier Drogba med Fernando Torres mot Tottenham, en kombination som inte fungerat särskilt bra sedan spanjoren kom till klubben.

- Vi har arbetat med dem på träning. Det för tidigt att bestämma men det skulle inte vara någon överraskning om de startar på lördag.

Publicerad 2011-04-29 kl 17:51
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå