POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
10å

Ancelotti vill ta med sig Kaka till Chelsea

Efter FA Cup-finalen nästa helg så lämnar Guus Hiddink Chelsea. Milans tränare Carlo Ancelotti tippas av många ta över klubben. Men då vill han ha med sig Kaka.

Ancelotti är den som de flesta tror kommer att tillkännages som ny Chelseatränare inom de närmsta veckorna. Enligt en rad italienska tidningar så har Milan redan gjort klart med nuvarande Ajax-tränaren Marco van Basten som ersättare för Ancelotti. Ancelotti har redan uttryckt en del önskemål, bland annat så vill han ha med Kaká till London.

Kaká själv har dock inga planer på att gå samma väg som sin tränare.
– Jag är bunden till klubben och därmed till tränaren, men jag har ett kontrakt till 2013 med Milan och inte med Carlo Ancelotti. Många saker kan hända i framtiden, men jag har svårt att se mig själv långt från Milan. Som jag har sagt tidigare, så länge jag och Milan har samma mål, så kommer det inte att vara några problem.

Samtidigt har lokalkonkurrenten Inters tillika Chelseas före detta tränare, José Mourinho, uttalat sig om vad han tror om den framtida tränarsituationen i de tre stora italienska klubbarna Inter, Milan och Juventus.
– Jag är 99,9 procent säker på att jag stannar i Inter. Ciro Ferrara kommer att gå till Juventus, Ancelotti till Milan, sade han vid en diskussion i italiensk TV i förra veckan.

Emmanuel Örtengren

Publicerad 2009-05-22 kl 14:57
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå