Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Anderson: Vill bli United-legendar som Giggs och Scholes

Manchester Uniteds mittfältare Anderson vill bli klubben trogen så länge som möjligt. Och bli en legendar som Giggs och Scholes.
– Jag vill skriva historia här, säger brassen.

Mittfältaren Anderson hade ett tufft 2010 med skador, skandaler samt en bilolycka. Men sedan comebacken verkar ändå United-brassen hittat rätt och har sett strålande ut på det centrala mittfältet. Nu hyllar han sina lagkamrater och öppnar för att stanna i United karriären ut.
– Jag tittar på spelare som Ryan Giggs och Paul Scholes och jag vill göra vad de har gjort, säger Anderson till United Review.
– Jag vill skriva skriva historia här och stanna precis före slutet av min karriär. Sedan hoppas jag att jag återvänder till Brasilien och avslutar karriären i Gremio.

I den långa intervjun med den lokala tidningen ger Anderson också sin syn på den brittiska landslagsfotbollen. Han anser att Englands obefintliga passningsspel gjort att framgångarna uteblivit.
– Konditionen är en prioritet, men det är ju mer viktigt att låta bollen göra jobbet, säger han.
– Du behöver inte springa över hela planen. Det är mycket bättre att passa bollen från ett ställe till ett annat. Det är därför England inte lyckas i VM. De springer runt för mycket.

Publicerad 2011-01-23 kl 23:51
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons