POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Anderson: Vill bli United-legendar som Giggs och Scholes

Manchester Uniteds mittfältare Anderson vill bli klubben trogen så länge som möjligt. Och bli en legendar som Giggs och Scholes.
– Jag vill skriva historia här, säger brassen.

Mittfältaren Anderson hade ett tufft 2010 med skador, skandaler samt en bilolycka. Men sedan comebacken verkar ändå United-brassen hittat rätt och har sett strålande ut på det centrala mittfältet. Nu hyllar han sina lagkamrater och öppnar för att stanna i United karriären ut.
– Jag tittar på spelare som Ryan Giggs och Paul Scholes och jag vill göra vad de har gjort, säger Anderson till United Review.
– Jag vill skriva skriva historia här och stanna precis före slutet av min karriär. Sedan hoppas jag att jag återvänder till Brasilien och avslutar karriären i Gremio.

I den långa intervjun med den lokala tidningen ger Anderson också sin syn på den brittiska landslagsfotbollen. Han anser att Englands obefintliga passningsspel gjort att framgångarna uteblivit.
– Konditionen är en prioritet, men det är ju mer viktigt att låta bollen göra jobbet, säger han.
– Du behöver inte springa över hela planen. Det är mycket bättre att passa bollen från ett ställe till ett annat. Det är därför England inte lyckas i VM. De springer runt för mycket.

Publicerad 2011-01-23 kl 23:51
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå