Andra raka för Villa - nollade Fulham på bortaplan

Ett tidigt mål i första.
Och ett tidigt mål i andra.
Aston Villa tog säsongens andra seger när Birmingham-klubben nollade Fulham på bortaplan.

Aston Villa inledde årets Premier League-säsong med en 1-0-seger över Sheffield United. Under måndagskvällen väntade Fulham på bortaplan, ett Fulham som på sina två inledande matcher inkasserat två förluster.

Och Birmingham-klubben fick en smakstart på matchen när Jack Grealish spräckte nollan redan efter fyra minuters spel. Elva minuter senare small det igen då Conor Hourihane utökade ledningen från nära håll.

Aston Villa inledde andra halvlek exakt likadant som den första, det vill säga med ett mål. Målskytt den här gången? Tyrone Mings, som stötte in bollen från nära håll. Fler mål än Mings blev det inte, utan Aston Villa vann mötet med 3-0.

Villa har därmed sex poäng efter sina två inledande omgångar, medan Fulham fortsatt är poänglöst efter sina tre inledande omgångar.

Fulham ställs härnäst mot Wolves på bortaplan, medan Aston Villa tar emot Liverpool.