POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Andy Carroll förhörd av polis - ska ha attackerat fotograf

Foto: Scanpix

Andy Carroll förhördes av polis efter West Hams julfest. En fotograf anklagar honom för misshandel – vilket forwarden förnekar.

"Ingenting hände", skriver klubben i ett pressmeddelande.

Låt oss konstatera att versionerna kring händelseförloppet, milt sagt, går isär. Klart är att West Hams trupp befann sig i Dublin för att festa, vilket "the Hammers" ledning hade sanktionerat. Sedan ska knäskadade Andy Carroll ha hamnat i bråk med en fotograf som velat ta bilder utanför den nattklubb där partyt försiggick.

Enligt fotografen, Paddy Cummins, som jobbar för the Sun, blev Carroll så förbannad att han försökte slita åt sig kameran men misslyckades. Då ska 23-åringen i stället ha klöst Cummins i ansiktet, vilket framkallade en "outhärdlig smärta".

West Ham uppger dock att så inte alls var fallet. I en kommuniké som Premier League-laget skickat ut står det att Andy Caroll förnekar all form av misskötsel. I stället ska Paddy Cummins ha varit den som betedde sig illa.

"Andy hade gått med på att ställa upp på några bilder på fotografens begäran. Men vederbörande följde sedan efter hela sällskapet trots att Andy efter en stund artigt bad honom att låta blir", skriver West Ham.

Texten fortsätter:

"När det hela inte upphörde fick säkerhetspersonalen som omger vår spelargrupp gripa in och förhindra att fotografen fortsatte. Ögonvittnen på platsen bekräftar samstämmigt att det inte förekom någon fysisk kontakt mellan honom och Andy.

The Guardian skriver att polisen talat med Carroll och en rad andra personer på platsen. Det är oklart om någon brottsmisstanke föreligger.

Publicerad 2012-12-04 kl 11:43
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå