POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Anklagade för Fabregas-fejk - nu läggs hela intervjun upp på nätet

Arsenal anklagar en spansk tidning för att ha fabricerat intervjun där Cesc Fabregas sågar klubben. Nu slår mediet tillbaka – genom att offentliggöra ljudupptagningen.

Det var spanska Don Balon som skrev en artikel med uppseendeväckande citat från mittfältaren. Bland annat sade Cesc Fabregas att han inte förstod vilken målbild laget egentligen jobbar för att uppnå.

- Från 2007 började jag säga ”vi vinner inte men vi spelar bra”. Sedan inser du att det inte fungerar. Du njuter av det under en del av säsongen, som i år när vi hade chansen i fyra olika turneringar, och då tänker du ”här har jag allt”. Men sedan kan vi inte ta det sista steget och då måste man bestämma sig – ska man vinna eller utveckla spelare?

Texten kunde också tolkas som förtäckt kritik mot managern Arsene Wenger, som alltid gett ett intryck av att stå Fabregas nära.

- Om man åkte till Spanien och sa till Guardiola, Mourinho eller Unai Emery att de skulle gå tre år utan en titel, då skulle det vara klart att de inte skulle få vara kvar i de klubbarna, sade Cesc som även framhöll att han ändå trivs bra i Arsenal.

I efterdyningarna av intervjun kallades alltihop för fejk, och Arsenal menade att dess lagkapten blivit felciterad och att Don Balon förvrängt vad han egentligen sade.

Men nu skriver Don Balon att man tänker undanröja alla tvivel genom att publicera inspelningen i sin helhet på nätet.

Publicerad 2011-04-21 kl 17:29
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå