Äntligen för Mourinho - Tottenham bröt negativ trend

Tottenham kom från tre raka förluster i Premier League.
Men på söndagen var Harry Kane tillbaka och då blev det seger igen.

Tottenham har under senaste tiden haft det tufft i Premier League. José Mourinhos manskap föll tidigare i veckan mot Chelsea med 1-0, vilket var lagets tredje raka förlust i ligaspelet. Därmed jagade Spurs under söndagen ett trendbrott mot nästjumbon West Bromwich.

Tottenham kom då till spel med anfallsstjärnan Harry Kane från start, som gjorde sin första ligamatch sedan den 28 januari på grund av skadeproblem, men hade ingen lycka i första halvan av matchen. Även om laget var bättre än motståndet, så blev det inte något mål under matchens första 45 minuter på Tottenham Hotspur Stadium.

I stället löste det sig för Mourinhos lag i andra halvlek. Inom loppet av fyra minuter gjorde Kane 1-0 och sedan fyllde Heung Min Son på till 2-0 i den 58:e minuten. Därefter spelade Tottenham av matchen och vann till slut med 2-0.

Tottenham är nu placerat på sjunde plats i ligan, medan West Bromwich är nästjumbo i Premier League.