Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND
39v

Antonsson har kommit igång i Blackburn: "Känner att jag blir bättre hela tiden"

Foto: Bildbyrån

Marcus Antonsson har fått en fin start på sin lånesäsong i Blackburn.
Anfallaren har gjort tre mål och trivs själv med sin utveckling.
- Jag känner att jag är på rätt väg, säger Antonsson till Lancashire Telegraph.

September blev månaden då det äntligen lossnade för Marcus Antonsson. Den tidigare Kalmar FF-anfallaren hade en tung vår i Leeds och fick dåligt med speltid. Efter att ha lånats ut till Blackburn Rovers i League One bröt Antonsson så en elva månader lång måltorka med en fullträff mot Rochdale i början på september. Ytterligare två mål följde på totalt fem starter.

- Jag känner att jag är på rätt väg och jag börjar känna mig mer bekväm. Men jag är fortfarande inte 100 procent nöjd med min prestation. Jag känner att jag kan bli ännu bättre, säger Antonsson till Lancashire Telegraph.

- Jag känner att jag blir bättre hela tiden, speciellt i att komma in i bra ytor i straffområdet och jag är säker på att det kommer fler mål.

Blackburn är sjua i League One efter tolv omgångar. Marcus Antonsson tror att laget bara kommer att bli bättre ju längre säsongen går efter en sommar med mycket förändringar i truppen.

- Det är en ny grupp, många nya spelare. Och du kan inte förvänta sig att allt ska fungera från dag ett. Det kommer att ta lite tid att hitta rätt, säger Antonsson.

Publicerad 2017-10-12 kl 11:09

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER