Arsenal borta från titelrejset - Bolton gör 2-1 på övertid

Bolton slår till mot Arsenal - på övertid.
I den 90:e minuten sätter Elmanders gäng 2-1.

Det första målet kom efter 38 minuter genom just Sturridge som gick upp på en hörna och nickade in 1-0. Direkt efter paus föll anfallaren enkelt, fick straff och lät Kevin Davies slå den. Men Sczsezsny räddade - och på det efterföljande anfallet gjorde Robin van Persie 1-1.

Johan Elmander var sedan nära att avgöra matchen. Men hans friläge blockerades till hörna. På den kunde sedan Tamir Cohen trycka in 2-1, vilket blev slutresultatet.

Nu får vi väl utesluta Arsenal ur striden om ligaguldet? Nio poäng upp till Manchester United och tre upp till Chelsea. Bara fyra omgångar återstår.