Arsenal föll på straffar - mot Bradford

Arsenal slogs ut av Bradford i den engelska ligacupen. Arsenal låg under med 0-1 länge, men kvitterade i slutminuterna. Bradford vann sedan på straffar.

Gary Thompson firar 1-0 mot Arsenal.

Efter den första halvleken ledde Bradford överraskande i ligacupmatchen mot Arsenal. Det var Gary Thompson som drog till på volley efter en frispark. Szczesny var på bollen, men kunde inte hindra den från att åka in i mål.

Med bara två minuter kvar av matchen lyckades dock Vermaelen kvittera för Arsenal. Cazorla slog ett lång inlägg som mittbacken enkelt kunde knoppa in från nära håll. 1-1 stod sig tilläggstiden ut och matchen går in i förlängning.

I förlängningen pressade Arsenal hårt för att avgöra, men Bradford höll tätt. När matchen avgjordes på straffar var Bradford kallast och vann med 3-2 efter att Cazorla, Chamakh och Vermaelen missat för Arsenal.

Jack Wilshere och Alex Oxlade-Chamberlane gjorde mål på sina straffar och när Vermaelen stegade fram för att slå Arsenals sista straff var han tvungen att sätta den. Bollen träffade dock stolpen, studsade ut och Arsenal missade ännu en titelchans.

Publicerad 2012-12-11 kl 22:43