Arsenal jagar andraplatsen - tog enkel seger

Scottish Premiership

Arsenal fortsätter sin formstarka resa mot andraplatsen i Premier League. Ikväll bortaslog man Hull med 3-1

Formstarka Arsenal fortsätter att imponera i jakten på andraplatsen i Premier League. Med fart och flyt hade London-laget med 3-0 kopplat greppet mot Hull borta redan efter första halvleken. Hull reducerade visserligen en bit in i andra halvlek, men Arsenal vann med 3-1. Därmed står Arsenal på samma poäng, 70, som tvåan Manchester City - och har en match mindre spelad.

Alexis Sanchez (två) och Aaron Ramsey gjorde Arsenals mål. Vid de två första fick de hjälp av Hull-spelare. Sanchez frispark till 1-0 efter knappa halvtimmen och Ramseys skott i den 33:e minuten gick via motståndares huvud respektive ben.

Vid 3-0-målet blev Sanchez snyggt frispelad av Ramsey och rundade Hulls målvakt Steve Harper innan han rullade bollen i mål.

Hull hade behövt poäng. Laget är ovanför nedflyttningsstrecket - men bara en poäng före Sunderland närmast under. Tre omgångar återstår.

Publicerad 2015-05-04 kl 23:09