Arsenal körde över West Ham - och nu sitter Grant löst

West Ham-Arsenal 0-3
Van Persie 12', Walcott 41', Van Persie 77'

Sistaplacerade West Ham får en tuff start i derbyt mot Arsenal. Theo Walcott får bollen till höger och spelar in bollen mot Nasri, som hoppar över bollen, och där finns van Persie som kan sätta dit bollen.

Med fyra minuter kvar av första halvlek kommer också 0-2. Van Persie hinner upp en boll innan den rinner över sidlinjen, och slår in en boll som ett passivt West Ham försvar inte fångar upp - och Theo Walcott kan skicka upp tvåan i nättaket.

I andra halvlek kunde Arsenal utöka till 3-0 efter att Theo Walcott blivit nedriven av Wayne Bridge i straffområdet, och van Persie satt sitt andra mål från straffpunkten.

Förlusten för West Ham innebär att Avram Grant sitter oerhört löst på sin post och Arsenalpubliken sjöng också "You're getting sacked in the evening", vilket ju återstår att de. West Ham: Green; Faubert, Tomkins, Upson, Bridge; Spector, Kovac, Noble, Sears; Cole, Hines.

Arsenal: Szczesny; Eboue, Djourou, Koscielny, Clichy; Song, Wilshere; Walcott, Fabregas, Nasri; Van Persie.

Publicerad 2011-01-15 kl 20:26