Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Arsenal-legendaren: "Wenger sa till mig att hans tid i Arsenal närmar sig slutet"

Foto: Bildbyrån

Arsene Wenger har varit manager i Arsenal i över 20 år.
Kanske börjar han nu närma sig slutet i "Gunners".
- Han nämnde när vi pratade i går kväll att hans tid börjar närma sig slutet, säger Arsenal-legendaren Ian Wright till BBC Radio 5Live.

Arsene Wenger tillträdde som tränare i Arsenal år 1996, och har tränat laget sedan dess. Wenger sitter på ett kontrakt som går ut till sommaren, och nu avslöjar den tidigare Arsenal-spelaren Ian Wright att Wenger berättat för honom att hans tid i Arsenal närmar sig slutet.

- Jag var med honom i går kväll och om jag ska vara helt ärlig får jag intrycket att det är så, säger Wright till BBC Radio 5Live, och fortsätter:

- Han sa inte rakt ut: "jag lämnar", men när du tittar på honom får du uppfattningen om att det är så. Han nämnde faktiskt när vi pratade i går kväll att hans tid börjar närma sig slutet. Jag har aldrig hört honom säga det förut.

Wenger höll i går en presskonferens inför helgens möte med Hull, men ville då inte säga något mer om sin framtid i Arsenal.

- När du jobbat för en klubb i 20 år vill att ha bort dig. Det är så det är i den moderna världen. Men att ha ansvaret och vara ansvarsfull är lite mer allvarligt än så, sa Wenger då enligt The Independent.

Publicerad 2017-02-10 kl 21:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons