POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE
1v

Arsenal-löftet: "'Freddie' är briljant - vi tror på honom"

Foto: Bildbyrån.

Fredrik Ljungberg kryssade i sin debut som Arsenal-tränare.
Joe Willock menar att alla spelare i truppen tror på svenskan. 
- "Freddie" är en briljant manager, säger han enligt Sky Sports. 

Arsenal är i kris efter en tuff start på säsongen i Premier League. Inför att Fredrik Ljungberg i fredags tog över tillfälligt som chefstränare efter sparkade Unai Emery hade laget 18 poäng efter 13 matcher och när många hoppades på en vändning under Ljungbergs ledning blev det i stället i söndags 2-2 borta mot bottenlaget Norwich i ligan.

Ljungberg uttalade sig efteråt positivt om lagets inställning och vilja att vinna, samtidigt som han både tror och hoppas att laget i slutändan kan knipa en fjärdeplats, vilket skulle innebära spel i Champions League nästa säsong.

Nu berättar talangen Joe Willock, som spelade från start mot Norwich, att alla i laget tror på svensken som huvudtränare.

- Vi vet att vi kollektivt måste bli bättre, oavsett tränare. "Freddie" är en briljant manager. Vi tror på honom och vi jobbar hårt för att försöka att bli bättre, säger Willock enligt Sky Sports. 

- Han sa att det viktigaste är att spela med glädje, att vara stolta över klubbmärket och att jobba hårt för att vinna. Varje dag på träning försöker vi få tillbaka vår konkurrenskraftighet. Jag känner att vi med lite tur hade kunnat vända på matchen och att vi kan trycka av därifrån in i framtiden. Fredagen är glömd nu. Emery var en bra man, fortsätter talangen. 

Arsenal är på åttondeplats i Premier League och har sju poäng upp till Chelsea på fjärdeplats som innebär Champions League-spel nästa säsong. 

Publicerad 2019-12-02 kl 08:29
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå