Arsenal slog City trots Fabregas straffmiss

MANCHESTER CITY-ARSENAL 0-3
20' Nasri, 66' Song, 88' Bendtner

Arsenal hakar på toppen i och med segern borta mot Manchester City. Man fick en drömstart när Dedryck Boyata åkte på en frilägesutvisning efter bara fem minuters spel. En kvart senare avslutade Samir Nasri ett patenterat Arsenalanfall till 1-0.

Cesc Fabregas gavs möjligheten att dubbla ledningen från straffpunkten i slutet av den andra halvleken när sedan Vincent Kompany fällt spanjoren. Men Joe Hart räddade Fabregas straff och hemmahoppet levde vidare.

Det dog däremot 20 minuter in i den andra halvleken när Alexander Song fick en drömträff till 2-0. Nicklas Bendtner fastställde sedan slutresultatet till 3-0 i slutet av matchen när han helt fri satte bollen bakom Hart i Citymålet.

Publicerad 2010-10-24 kl 19:40