Arsenal studsade tillbaka efter överkörningen - vann Londonderbyt mot Fulham

Arsenal åkte på en blytung förlust i den förra omgången mot Liverpool.
Nu studsade man tillbaka efter seger i Londonderbyt mot Fulham.
- Vi ville visa att vi förbättrat oss, säger Granit Xhaka enligt BBC.

Arsenal hade inte en suck mot serieledaren Liverpool i den förra Premier League-omgången. Visserligen tog laget ledningen, men därefter gjorde Liverpool fyra raka mål innan den första halvleken var avslutad. I matchens andra akt fullbordade sedan Roberto Firmino ett hattrick och matchen slutade 5-1.

Nu studsade laget tillbaka efter seger mot Fulham.

Arsenal tog ledningen efter ungefär 25 minuters spel efter att Granit Xhaka iskallt tryckt in bollen från nära håll. 1-0 höll sig till halvtid, men strax efter paus utökade ”Gunners”.

Efter en fin upprullning signerad Pierre-Emerick Aubameyang och Sead Kolasinac fick Alexandre Lacazette chansen att avsluta från nära håll. Fransmannen gjorde inget misstag och bombade in 2-0.

Därefter blev det lite spänning i matchen efter att Aboubakar Kamara reducerat. Men drygt tio minuter efter reduceringsmålet snappade Aaron Ramsey upp en retur på ett stolpskott och han lyfte in 3-1 i krysset.

I slutet av matchen fastställde Aubameyang slutresultatet 4-1. Målet var gabonesens fjortonde för den här säsongen i Premier League.

- Vi ville visa upp ett bra spel att vi förbättrats efter den dåliga matchen mot Liverpool. Fulham har en ny tränare och ett bra lag. Vi var lite nervösa vid 2-1, men 4-1 gör oss glada, säger Granit Xhaka enligt BBC.

I och med segern har nu laget spelat ihop 41 poäng på 21 matcher och man ligger alltjämt på en femte plats i ligan.

Arsenal: Leno - Koscielny, Mustafi, Papastathopoulos - Maitland-Niles, Xhaka, Guendouzi, Kolasinac - Iwobi - Lacazette, Aubameyang

Fulham: Rico - Odoi, Le Marchand, Ream - Christie, Cisse, Cairny, Bryan - Schürrle, Mitrovic, Sessegnon