Arsenal tappade segern i slutet - kryssade mot Sheffield United

Arsenal var på väg mot seger.
Men med tio minuter kvar tappade man sin ledning mot Sheffield United.
Och ”Gunners” kryssade - igen.

Efter att ha kryssat mot Crystal Palace i den förra Premier League-omgången var Arsenal nära att bli en vinnare igen. Londonlaget tog ledningen i den 45:e minuten efter att löftet Gabriel Martinelli, 18, hållit sig framme och stött in 1-0.

Därefter var Arsenal i ledningen länge. Men man lyckades inte hålla undan.

När det återstod dryga tio minuter av matchen lyckades inte Arsenal mota ett inlägg och bollen hamnade hos Sheffield Uniteds John Fleck i bortre delen av straffområdet. Mittfältaren drog till på vollet och ned i backen, sedan var 1-1 ett faktum

Några fler mål blev det inte i matchen och det oavgjorda resultatet innebär att Arsenal är tiondeplacerat i Premier League på 29 poäng. Sheffield United å sin sida är ligasjua på 33 poäng.