Arsenal tog tredje raka segern i PL - trots straffmiss av Sanchez

Arsenal tog en ny seger i Premier League borta mot Hull - trots att Alexis Sanchez kostade på sig att missa en straff.

Arsenal ser ut att ha fått upp ångan i Premier League. Efter en poäng på de två första matcherna har man nu tre raka trepoängare i ligan. I dag slog man Hull på bortaplan med 4-1.

Alexis Sanchez gav Gunners ledningen i den 17:e minuten, och fick också chansen att öka ledingen i slutet av den första halvleken då Jake Livermore räddade ett skott med handen. Livermore blev utvisad och Arsenal fick straff, en straff där Hull-målvakten Eldin Jakupovic räddade Sanchez skott.

Theo Walcott gjorde sedan 2-0 till Arsenal i den 55:e minuten, innan Hull reducerade på straff genom Robert Snodgrass.

Alexis Sanchez fick sedan revasch för sin straffmiss när han satte 3-1 i den 83:e minuten, och Granit Xhaka spikade slutsiffrorna till 4-1 på stopptid.