Arsenal tog viktig seger mot Leicester: "Vi vill tillbaka till toppen"

Leicester tog ledningen direkt.
Men sedan gjorde Arsenal allt rätt och vann med 3-1.
- Vi vill tillbaka till toppen, säger målskytten Alexandre Lacazette efter matchen.

Arsenal fick en mardrömsstart på match mot Leicester. Efter bara några minuter kom Leicester runt på högerkanten, och Youri Tielemans gjorde inga misstag när han klev in i straffområdet och sköt lågt i bortre. 1-0 Leicester. Några minuter senare trodde Arsenal att de fått straff, men efter en VAR-granskning blev det frispark i stället för straff och 1-0 stod sig.

Arsenal försökte komma tillbaka in i matchen, och efter 40 minuter hittade de en kvittering. Willian slog in en frispark som David Luiz kom rätt på. Mittbackens nick innebar 1-1 med bara några minuter till pausvilan, och det tog inte slut där.

För Arsenal skulle få sin straff. Wilfred Ndidi tog med handen i straffområdet och efter att domaren tagit en titt på VAR-skärmen pekade han på straffpunkten. Straffen satt Alexandre Lacazette stensäkert och 2-1 var ett faktum.

I den andra halvleken utökade Arsenal även till 3-1 genom Nicolas Pepe. Leicester kom inte närmare, och Arsenal vann matchen med 3-1.