Arsenal vände underläge mot Everton - på 5 minuter

Arsenal höll på att ge United ett ordentligt grepp om ligan när Everton tog ledningen. Men på fem minuter vaknade Arsenal och vände till seger 2-1.
- Vi har inga andra att skylla än oss själva, säger Everton-tränaren David Moyce.

Arsenal låg länge under med 0-1 hemma mot Everton efter att Louis Saha gjort mål ur en offsideposition. Men bollen styrdes på Arsenals Laurent Koscielny och domarna godkände målet. Men den franske mittbacken Koscielny skulle dock få anledning att jubla senare.

För med två mål på fem minuter i den andra halvleken - ryssen Andrej Arsjavin, som bara hade varit inne på plan i någa minuter, och Laurent Koscielny - såg Arsenal till att de kunde vinna och samtidigt att inte United ryckte i toppen för mycket.

Försprånget till Arsenal är dock fortfarande fem poäng.