Arsenal vann med Lehmann i mål

Arsenal drömmer vidare om ligaguldet. Med Jens Lehmann i mål. Den 41-årige tysken stod mellan stolparna när Arsenal bortaslog Blackpool med 3-1 på söndagen.

Jens Lehmann, 41, är tillbaka i Arsenal. Som vinnare. Tysken, som slutade efter förra säsongen, drog på sig handskarna igen när Manuel Almunia skadade sig på uppvärmningen inför matchen mot Blackpool. En match som Arsenal vann med 3-1. Det var Lehmanns första match för Arsenal på tre år - och den 200:e tävlingsmatchen. Lehmann visade med några svåra räddningar att han fortfarande håller för elitspel.

Arsenal gick från 0-0 till 2-0 på Bloomfield Road på tre minuter efter mål av Abou Diaby och Emmanuel Eboue. Men Blackpool reste sig och satte press på Arsenal. Gary Taylor-Fletcher reducerade efter 52 minuter sedan Lehmann först fällt en Blackpoolspelare i straffområdet. Blackpool hade några bra chanser att kvittera innan Van Persie slog in 3-1 från nära håll.

I Blackpools mål stod förövrigt förre Hammarbyspelaren Richard Kingson.

Arsenal är sju poäng efter United, men har en match mindre spelad och dessutom möts klubbarna i London om några veckor.