POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Arsenal vill inte tappa fler stjärnor - förhandlar med Walcott

Foto: AP

Theo Walcott, Arsenal

Arsenal tappade Robin Van Persie efter att inte ha kunnat enas om ett nytt kontrakt med holländaren.

Nu vill klubben försäkra sig om att historien inte ska upprepa sig med Theo Walcott och förhandlar därför om ett nytt kontrakt med den kvicke yttern.

I somras skakades Arsenal av skyttekungen Robin Van Persies flytt till Manchester United. Van Persie hade ett år kvar på sitt kontrakt och då han inte ville förlänga valde man att sälja ör att få betalt för sin superstjärna. Med det tunga spelartappet i färskt minne har nu Arsenal börjat förhandla om ett nytt kontrakt med Theo Walcott som även han nu har gått in på sista året av sitt kontrakt.

Arsenal har gott hopp om att Walcott ska skriva på ett nytt avtal och Walcotts agent satt på fredagen i förhandlingar med klubben.

- Förhandlingarna fortsätter, inte direkt med mig men vi ska försöka lösa det och försöker göra det på ett eller annat sätt. Vi vill förlänga hans kontrakt och behålla honom i klubben. Theo är en viktig spelare för mig. Jag hoppas att han vill stanna i klubben, sade Arsene Wenger enligt The Guardian.

Skulle man inte komma överens kan Wenger ställas inför faktumet att man måste sälja Walcott för att inte förlora honom som bosman när kontraktet gått ut.

- Jag skulle kunna tillbringa hela min presskonferens pratande om vad som skulle kunna hända, men låt oss stanna kvar i verkligheten. Just nu sitter båda parter vid förhandlingsbordet.

Publicerad 2012-08-25 kl 14:36
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå