POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Ashley Cole: Folk har tröttnat på mig - de vill att jag misslyckas

Foto: TT

Ashley Cole har precis tagit tillbaka sin plats i Chelseas startelva. Nu hoppas han på en VM-plats, även om han känner att han har fansen emot sig.
- Ärligt talat tror jag alla vill att jag skulle misslyckas, säger han till Bein Sport.

Vänsterbacksplatsen i det engelska landslaget är en av de mest konkurrensutsatta platserna i hela truppen.
Ashley Cole har varit given länge, men bakom har Leighton Baines skuggat. Baines har länge briljerat i Everton och sedan José Mourinho tog över Chelesa har Cole hamnat på bänken - och således petats även i landslaget.
Inte ens en plats i truppen är nu säker för Cole. I Southampton har unge Luke Shaw gjort en stor succé.
- Tittar man på spelare som Baines, som spelar briljant, eller unge Luke Shaw som har gjort en fantastisk säsong så kan man ju inte klaga om folk vill ha dem i landslaget. De har goda skäl att tycka så, men som jag har sagt i en reklamfilm, jag är inte färdig ännu, säger Ashley Cole.

Han berättar också om pressen att leverera när han väl fick chansen, borta mot Atletico Madrid i Champions League för en vecka sedan.
- Det var nog ganska mycket press på mig i kampen om en landslagsplats. Inte bara för en plats i startelvan utan för att ens få följa med till Brasilien. Ärligt talat tror jag alla vill att jag skulle misslyckas.

- Jag tror att riktiga fotbollsfans kan förstå vad jag bidrar med i ett lag och om jag får komma med till VM ska jag visa människor det. Men i slutändan ville folk att jag skulle misslyckas i Madrid förra veckan. Helt säkert. Folk kanske har sett mig spela i landslaget i 13 år och har tröttnat på mig.

Publicerad 2014-04-29 kl 13:52
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå