POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE

Asoro nobbade Tottenham: ”Kunde inte göra det valet”

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren visas höjdpunkterna från U21-EM-kvalet mellan Sverige och Ungern.

Joel Asoro är ny i Swansea inför säsongen.
Men anfallaren träffade Tottenham innan valet föll på Graham Potters lag.
- Jag hade ganska många klubbar att välja mellan, säger Asoro till Aftonbladet.

Under fredagen tog Sverige emot Ungern på hemmaplan i kvalet till U21-EM. I anfallet bänkades Alexander Isak och Jordan Larsson till förmån för Gustaf Nilsson och Joel Asoro. Den sistnämnde skapade oro i det ungerska försvaret gång på gång, men klev av planen mållös.

Inför säsongen lämnade Asoro Sunderland för spel i Swansea där han har startat tre av fem matcher under inledningen av säsongen. Anfallaren har fått stort förtroende av Graham Potter och är nöjd med sin nya klubb.

- Jag hade ganska många klubbar att välja mellan men jag tyckte att det var viktigt att välja ett lag där jag hade bättre chans till speltid. Jag är ung och jag behöver spela så mycket som möjligt. Jag säger inte att det bara var så enkelt och därför jag gick till Swansea – jag måste jobba hårt och prestera där för att få spela också, säger anfallaren till Aftonbladet.

En av klubbarna som var intresserad av Asoros signatur var Tottenham.

- Vi hade suttit och pratat med Tottenham och de sa att de inte kunde lova något när det gällde speltid: ”Han får kriga om sin plats som alla andra unga” och då kände jag att jag inte kunde göra det valet, säger den svenske anfallaren.

- Med en svensk tränare så kände jag att vägen till spel nog skulle bli enklare. Potter visste vem jag var och jag visste vem han var sedan flera år tillbaka och att han var en bra tränare.

Publicerad 2018-09-08 kl 11:20
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå