74' Fahey
76' Jerome
85' Whitehead

Sebastian Larsson startar som vanligt för sitt Birmingham borta mot Stoke City i Premier League.

Men strax innan halvtidsvilan kom ett bakslag för gästerna när Robert Huth dröjde sig kvar i offensivt straffområde, snappade upp ett blockat skott och helt fri kunde skjuta 1-0 för hemmalaget.

Ricardo Fuller utökade för Stoke i den andra halvleken med ett snyggt solonummer där han dribblade sig till ett skottläge från höger och drog in ett vackert skott i målvaktens bortre hörn.
Men Birmingham svarade blixtsnabbt när Keith Fahey snabbade upp en studsande boll i straffområdet och dundrade in ett stenhårt skott till 2-1.

Och bara minuten senare kvitterade Cameron Jerome med en nick från nära håll efter inlägg från Larsson.

Stoke vägrade dock ge sig och Dean Whitehead kunde stöta in 3-2 med fem minuter kvar av matchen framspelad av ett inlägg från Matthew Etherington

Publicerad 2010-11-09 kl 22:41