Aston Villa totalförnedrat mot Newcastle - föll med 6-0

NEWCASTLE-ASTON VILLA 6-0
12' Barton, 31' Nolan, 34' Carroll, 67' Carrol, 87' Nolan, 90' Carrol

Allt började med en missad straff. Aston Villas John Carew fick chansen från elva meter efter att Newcastles målvakt Steve Harper rivit ner Ashley Young i inledningen av matchen. Straffen, som satt högt över ribban, blev olycklig för Aston Villa. I stället för 1—0 blev Carews miss starten på Newcastles målexplosion som slutade med en 6—0-seger.

Med ett vackert långskott gjorde Joey Barton 1—0. 2—0, i den 31:a minuten, ordnade Kevin Nolan när han nickade in en retur från nära håll. Tre minuter senare satte Andy Carroll 3—0.

Carroll gjorde sedan ytterligare två mål i Premier league-mötet som slutade 6—0 till nykomlingen Newcastle.