Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
40v

Aubameyang om Mchitarjan: "Det är som att återförenas med en bror"

Foto: Bildbyrån

Pierre-Emerick Aubameyang och Henrick Mchitarjan

Pierre-Emerick Aubameyang ryktades till många klubbar i januarifönstret innan valet föll på Arsenal. Där återförenades han med sin gamla lagkamrat Henrich Mchitarjan.
- Det är som att återförenas med en bror eller en bra kamrat , säger Aubameyang till Arsenal Weekly Podcast.

I slutet av transferfönstret skedde en av årets största övergångar när Pierre-Emerick Aubameyang skrev på för Arsenal. Några dagar tidigare anslöt Henrich Mchitarjan från Manchester United och den fruktade duon från tiden i Borussia Dortmund är nu återförenade.

En starkt bidragande faktor till att gabonesen valde Londonklubben som ny destination var Mchitarjan som också anslöt till Arsenal under januarifönstrets sista dagar.

- Han ringde mig ett par gånger och frågade om jag skulle komma till Arsenal eller inte. Jag svarade att han fick berätta om han skulle skriva på eller inte, berättar Aubameyang vidare i podcasten.

I lördags debuterade Pierre-Emerick Aubameyang för Arsenal, när Everton besegrades med 5-1.

Båda övergångarna blev verklighet. Nu återstår att se om duon tillsammans kan lyfta Arsenal till nya höjder och säkra en Champions League-plats. Arsenal ligger just nu sexa i tabellen, fem poäng upp till den åtråvärda fjärdeplatsen.

Publicerad 2018-02-07 kl 13:50
Annons
Annons
Annons