Aubameyang segerorganisatör för Arsenal - tvåmålsskytt mot Norwich

Pierre-Emerick Aubameyang var het när Arsenal tog emot Norwich City på Emirates Stadium.

Efter två förluster i upptakten av ligaspelet efter coronauppehållet är Arsenal nu tillbaka på vinnarspåret. I förra veckan besegrade man Southampton i ligan och slog ut Sheffield United i FA-cupen, och i kväll skulle det bli en tredje seger i rad mot Norwich City på hemmaplan.

Pierre-Emerick Aubameyang var stor segerorganisatör, då han själv satte 1-0 i den 33:e minuten och fyra minuter senare spelade fram Granit Xhaka till tvåan. I den andra halvleken satte 31-åringen själv 3-0.

Innan matchens slut skulle Arsenal även sätta 4-0 genom Cédric Soares, vilket också blev slutresultatet.

Segern gör att Arsenal klättrar upp till sjunde plats i Premier League-tabellen. Tottenham och Sheffiend United har dock chansen att gå förbi då de har en match mindre spelad.

Norwich ligger kvar på sista plats i tabellen med sex poäng upp till säker mark.