Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Avslöjar: Manchester United leder jakten på Lindelöf - Milans bud fick nobben

Foto: SCANPIX.

Victor Nilsson Lindelöf har kopplats ihop med 40 klubbar på ett år.
Enligt uppgifter till Fotbollskanalen förhandlar nu Benfica med Manchester United, Milan, Inter och Juventus - och det är Zlatan Ibrahimovics lag som är i förarsätet.
- Det finns konkret intresse från några av de största i Europa, säger agenten Hasan Cetinkaya.

Victor Nilsson Lindelöfs framfart fortsätter. Nyligen utsågs mittbacken till årets försvarare i Sverige och med Benfica leder han ligan och är återigen på väg mot slutspel i Champions League. Men frågan är hur länge han blir kvar i den portugisiska klubben - enligt uppgifter till Fotbollskanalen försöker Manchester United, Milan, Inter och Juventus köpa loss svensken.

Fotbollskanalen erfar att det är Manchester United som är i förarsätet, att José Mourinho vill ha Lindelöf och en annan spelare från Benfica och att klubbarna förhandlar om ett paketpris. Och att Milan dessutom har lagt ett första bud på 10 miljoner euro (ungefär 98 miljoner kronor) som Benfica har nobbat.

- Jag vill inte kommentera olika klubbar men det finns konkret intresse från några av de största i Europa. "Vigge" trivs jättebra i Benfica samtidigt som jag har sagt innan att det inte är någon rök utan eld när det kommer till att många klubbar är intresserade av honom, men Victor fokuserar på Benfica, säger agenten Hasan Cetinkaya.

Inter och Juventus är också angelägna om att värva Lindelöf samtidigt som Benfica gärna vill förlänga kontraktet, erfar Fotbollskanalen.

När landslaget var i Paris för två veckor sedan fick Lindelöf frågor om det kan bli en flytt från Benfica.

- Det är klart att det förs en dialog om vad som skulle passa mig bäst. Men jag trivs väldigt bra i Benfica och har det bra där, sa han då.

- Jag spelar i Benfica och trivs väldigt bra där och har några år kvar på kontraktet. Jag känner att jag utvecklas där. 

I början av januari öppnar ligornas transferfönster.

Publicerad 2016-11-29 kl 08:37