Backmissen kostade Tottenham segern

TOTTENHAM-SUNDERLAND 1-1
64' van der Vaart, 67' Gyan

David Bentley får inte mycket speltid av Harry Redknapp men mot Sunderland fick han för första gången för säsongen starta i Tottenham.
Sunderland saknade skadade anfallaren Darren Bent, men i Tottenham var Rafael van der Vaart tillbaka efter skada. Han visade upp sig först i den andra halvleken när Peter Crouch byttes in för Tottenham.

Den reslige anfallaren nickade ner en boll till holländaren som satt 1-0 från nära håll.

Men bara några minuter senare kvitterade Asamoah Gyan efter att Willam Gallas och Younes Kaboul sprungit ihop i Spurs backlinje och gett Gyan ett gratis friläge

Publicerad 2010-11-09 kl 22:53