Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Bale i möte med domare – vill få bort filmarstämpel

Foto: AP

Gareth Bale

Gareth Bale sökte upp domaren Andre Marriner för att försöka få till ett stopp för de varningar han har fått för filmning.

Under den gångna säsongen så har Tottenhams Gareth Bale varnats för filmning vid fyra tillfällen, fler än någon annan spelare i Premier League. Bale menar själv att han inte filmar och att han inte förtjänar att etiketteras som en filmare, något han nu försökt komma till rätta med.

När Premier League-domaren Andre Marriner nyligen gästade Tottenham i ett besök som PL-domarna gör hos klubbarna med jämna mellanrum så sökte Bale och Tottenhams manager upp Marriner för att förklara att Bale inte är en spelare som filmar för att vinna fördelar.

Förklaringen enligt Bale är att han som haft skadeproblem nu är orolig för att drabbas av nya skador och därför ibland slänger sig undan attackerande motståndare för att i förebyggande syfte undvika att träffas av hårda tacklingar och skada sig igen. Och eftersom Bale håller en så hög hastighet när han springer så kan hans undanmanövrar ibland tolkas som att han slänger sig för att filma.

Enligt The Guardian så medger Bale att det är svårt för domaren att skilja på en filmning och en av hans regelrätta undanmanövrar men hoppas nu på att domarna på ett bättre sätt ska kunna skilja dem åt, och att han kommer att fortsätta med sina undanmanövrar även om de leder till att han stämplas som filmare

Publicerad 2012-12-15 kl 17:02
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons