Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

"Bale rasande" - Struntade i träning

Foto: AP

Allt såg ut att vara klart för en övergång till Real Madrid. Då kallade Spurs tillbaka Bale och sade åt honom att träna med laget igen. Bale svarade med att inte dyka upp.

Transferfönstret närmar sig sitt slut, men ännu har det inte blivit någon rekordaffär mellan Tottenham och Real Madrid. Under hela sommaren har Real Madrid försökt locka till sig Gareth Bale, men Tottenham har ratat samtliga bud som den spanska storklubben lagt.

Under helgen pekade dock flera saker på att en affär var nära förestående. Det läckte ut bilder på Bale-tröjor i Real Madrids klubbshop och det har byggts en scen på Bernabeu som brukar användas vid spelarpresentationer.

Tottenham ska dock återigen dragit sig tillbaka och klubben meddelade på måndagen att Bale skulle träna med laget. Stjärnan själv svarade dock med att rata träningen och ska enligt uppgifter till Sky Sports vara rasande på Tottenham som än en gång ser ut att skjuta upp en affär.

Det är inte heller lite pengar som Real Madrid erbjuder för Bale. Enligt Sky Italia ska övergångssumman ligga på över en miljard kronor. Vilket skulle göra den till den dyraste övergången i historien.

Publicerad 2013-08-27 kl 15:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons