Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Bale stannar i Tottenham – Redknapp slår ner Inter-rykten

Trots stort intresse från klubbar som Inter, Real Madrid och Barcelona. Gareth Bale blir kvar i Tottenham enligt tränaren Harry Redknapp.
- Jag tror inte att han är intresserad av att vara någon annanstans, säger Redknapp.

Gareth Bale är en av Europas hetaste spelare just nu efter bland annat två lysande insatser mot Inter i Champions League. Och Europamästarna är en av klubbarna som visat intresse i 500 miljoner kronors-klassen för 21-åringen.

Men Tottenhams tränare Harry Redknapp är inte orolig för att Bale ska flytta – även om klubben misslyckas med att kvala in till Champions League.

- Jag tror inte att Gareth alls är intresserad av att vara någon annanstans. Även om vi inte hamnar bland topp fyra i slutet av säsongen, så tror jag inte att han kommer knackandes på dörren och begär att få flytta till en annan klubb. Gareth är inte sån, och precis som jag vet han att den här klubben är på uppåtgående.

Redknapp erkänner också att 21-årige vänsterbacken fick höra sina lagkamrater skandera hans namn i omklädningsrummet efter senaste succén då han låg bakom 3-1-segern mot Inter.

Publicerad 2010-11-05 kl 08:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons