Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Bales protest - pratar inte med någon i Tottenham

Foto: Kirsty Wigglesworth

Tottenham vägrar släppa Gareth Bale.
Som en protest vägrar stjärnan prata med någon inom klubben.
- Han säger inget, säger André Villas-Boas.

Real Madrid har lagt ett rekordbud på Gareth Bale, men Tottenham vill inte släppa sin stjärna. Under torsdagen sa Spurs tränare André Villas-Boas att Bale klagat på smärtor i foten och att han därför missar helgens ligapremiär mot Crystal Palace.

Nu kommer nya uppgifter. Enligt ESPN är Bale så irriterad på Tottenham att han vägrar prata med någon inom klubben.

- Ingen vet hur det är med Gareth eftersom han inte pratar med någon. Det enda vi ser är när spelaren kommer och går från träningsanläggningen. Men det är okej. Vi vill helst att han stannar här. Det är här hans framtid är, säger Villas-Boas.

- Jämfört med de andra spelarna är han (Bale) långt ifrån matchform. Han har inte spelat sedan vår första träningsmatch så han har inte varit med under försäsongen, så han är inte aktuell för en comeback mot Crystal Palace på lördag, Tbilisi på torsdag eller Swansea nästa helg.

Enligt Villas-Boas vill Tottenham behålla Bale, men Real Madrid ger inte upp.

- Vi har varit väldigt tydliga med spelaren och förklarat hur gärna vi vill ha honom här, men uppenbarligen kan allt hända inom fotboll. Det här är en spelare som vi bryr oss väldigt mycket om och han har hjälpt oss att utvecklas. Vi vill helst att han stannar. Vi är medvetna om att Real Madrid vill ha honom, men det betyder inte att vi vill förhandla om honom.

Publicerad 2013-08-16 kl 09:53
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons