Tottenham ställdes mot Sheffield United.
Då klev Gareth Bale fram och gjorde hattrick.
- Det är kul att göra tre mål men laget kommer först, säger stjärnan.

Tottenham behöver varje poäng de kan få nu i slutet av säsongen, precis som lagen runt om dem i tabellen. Under söndagen ställdes de mot Sheffield United, som redan åkt ur Premier League.

Det dröjde drygt 35 minuter innan Tottenham spräckte nollan. Serge Aurier hittade fram till Gareth Bale som la in ledningsmålet. Harry Kane och Dele Alli försökte båda utöka ledningen, men 1-0 stod sig till paus.

Inte långt in i den andra halvleken kom 2-0 för Tottenham, trodde de. Heung Min-Son fick en perfekt långboll av Toby Alderweireld, tog ned bollen och smällde dit bollen. Men efter en VAR-koll visade det sig att sydkoreanen var offside med minsta möjliga marginal.

I stället var det Bale som växlade upp. Stjärnan gjorde först 2-0 i 61:a minuten, och bara åtta minuter senare fullbordade Bale sitt hattrick med ett skott utanför straffområdet.

Med ungefär en kvart kvar utökade Son ledningen till 4-0 på passning från Steven Bergwijn. Matchen slutade 4-0, och det innebar tre viktiga poäng för Tottenham.

- Det är alltid kul att göra hattrick, men vi tar varje match som den kommer och en positiv respons efter helgen är allt vi kan göra. Det är kul att göra tre mål men laget kommer först. Vi behöver alla poäng vi kan få nu, så vi kommer fortsätta kämpa, säger Bale till BBC efter matchen.

- Han är en världsklasspelare, han har bevisat det under många år, säger tränare Ryan Mason till Sky Sports efter matchen.

Se tabellen och kampen om Europaplatserna nedan.