Balotelli fick rött kort - då sparkade han sönder dörr

Mario Balotelli fick rött kort i 1-1-matchen mot Liverpool.
Då sparkade han sönder dörren till omklädningsrummet.
- Om han gjorde det kommer han betala, säger Roberto Mancini enligt Sky Sports.

Mario Balotelli har en tendens att hamna i blåsväder. Mot Liverpool drog han på sig två gula kort på 18 minuter. Då rasade stjärnan och enligt engelsk media ska han ha sparkat sönder dörren till omklädningsrummet.

- Om han gjorde det kommer han betala, säger tränaren Roberto Mancini enligt Sky Sports.

Manchester City tog ledningen efter 31 minuter. Mittbacken Vincent Kompany nickade in 1-0 på David Silvas hörna.

Men Liverpool svarade snabbt. Bara två minuter senare testade Charlie Adam skott långt utanför straffområdet. Lescott skulle rensa, men fick en felträff och bollen gick in i mål. 1-1.

Tre minuter senare var Liverpool nära 2-1, men målvakten Joe Hart gjorde en jätteräddning på Adams skott. Och det var just Hart som räddade City gång på gång.

Efter 83 minuter gick Mario Balotelli tufft in i en duell med Martin Skrtel och fick därmed sitt andra gula kort. Rött kort för den italienske anfallaren som kom in efter 65 minuter.

I matchens sista minut var Andy Carroll riktigt nära att nicka in 2-1, men Joe Hart gjorde en svettig räddning.

Manchester City har elva segrar och en oavgjord efter tolv matcher och toppar Premier League. Liverpool ligger sjua.

Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Enrique, Henderson, Adam, Lucas, Downing, Kuyt, Suarez

Bänk: Doni, Carroll, Maxi, Coates, Spearing, Carragher, Kelly.