Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Balotelli: "Jag kommer vinna guldbollen"

Foto: scanpix

Mario Balotelli hade inte tagit ut sig själv till den italienska EM-truppen. Det erkänner anfallaren i en intervju med Corriere della Sera - där han även skickar en känga till Milan och säger att han kommer att vinna guldbollen i framtiden.

Balotelli var förgrundsfigur, med två fullträffar, när Italien besegrade Tyskland i semifinalen i EM för fyra år sedan. Sedan dess har det gått betydligt tyngre, och Balotelli är enig med Antonio Contes beslut att inte ta med honom i truppen till Frankrike.

- Om jag vore honom hade jag gjort exakt samma sak. Självklart är det synd, men så var det tvunget att bli. Till de som stannar mig på gatan och säger att Conte borde tagit ut mig svarar jag att "Conte, Ventura och alla andra tränare hade tagit ut den sanne Balotelli", säger han.

- Men inte dagens Balotelli. Jag kan göra mycket mer, men jag behöver tid. På en skala ett till tio har jag stannat på fem, men sakta men säkert rör jag mig mot tio. Jag vill dit. Jag kommer att bli en guldbollenvinnare. 

Anfallaren passar även på att kommentera framtiden.

- Var jag spelar nästa säsong? Jag hoppas på Liverpool. Milan? De bestämde sig för att släppa mig. Det kommer sannerligen inte bli något "Mario's back again". 

Publicerad 2016-07-02 kl 10:18
ENGLAND

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER