Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Bank kan ta kontroll över Birmingham

Banken Seymour Pierce kan ta kontrollen över Birmingham City och sälja den, om inte klubbens ägare Carson Yeung betalar £2.2 miljoner till banken 27:e maj, rapporterar Sky Sports.

Seymour Pierce fick rätt i Högsta domstolen och har tagit kontrollen över Carson Yeungs aktier i klubben. När Yeung köpte Birmingham City tog han råd av Seymour Pierce, men betalade aldrig den avgiften på £2.2 miljoner som de begärde.

– Seymour Pierce kan ta kontroll över aktierna i Birmingham City och göra vad de behöver för att komma över pengarna klubben är skyldig dem, så det innebär att skulle kunna sälja aktierna till en annan ägare, säger Neil Bennett, bankens talesman.

Efter Högsta domstolens beslut hade Carson Yeung och hans företag 14 dagar på sig att betala avgiften, vilket de inte gjorde.

– Det är väldigt ångerfullt, verkligen väldigt ångerfullt, att Seymore Pierce har varit tvungna att till dessa åtgärder för att få avgiften, med ett kontrakt är ett kontrakt och Seymore Pierce måste bli betalda för sitt arbete.

Yeungs företag Birmingham International Holdings köpte klubben 2007.

Publicerad 2010-04-15 kl 17:47
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons