Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Barcelona-bossens sågning: "Mourinho blir en katastrof i Chelsea"

Foto: Scanpix

Chelsea jublar åt att José Mourinho verkar återvända till London. Då höjer Barcelonas vicepresident ett varningens finger.

- Han blir en katastrof i klubben, säger Carles Vilarrubi.

Både Sky Sports och the Sun rapporterar på torsdagen att managern skrivit under det fyraårskontrakt som medför hans comeback i Premier League-klubben. Det finns ingen officiell bekräftelse, men parterna ska snart vara redo att offentliggöra överenskommelsen.

Då träder Barcelonas vice president Carles Villarubi fram med en såg av största format. Enligt honom kommer Mourinho att förstöra alla tillstymmelser till god stämning inom Chelsea med "sin arrogans och stridslystnad".

- Det här är inte bra för engelsk fotboll. Chelsea kanske tror att det kommer att vara som förra gången, då de fick goda erfarenheter av honom, men nu lovar jag att de får se den riktige Mourinho, säger Vilarrubi till the Telegraph.

Han fortsätter:

- Om Mourinho fortsätter som han gjorde i Spanien blir den här relationen olycklig. En katastrof. Och vid sin ålder lär han inte förändras i en mer ödmjuk riktning heller.

På frågan om det inte i själva verket är så att Carles Vilarrubi ogillar managern på grund av sitt ogillande för Real Madrid svarar han så här.

- Det här har ingenting med rivalitet att göra. Jag vänder mig emot konkreta saker som Mourinho gjort. Hans tre år i Spanien kretsade bara kring osämja, meningsskiljaktigheter och bråk. Han för inte med sig något positivt.

José Mourinho tränade Chelsea mellan 2004 och 2007 innan han kom på kant med ägaren Roman Abramovitj.

Publicerad 2013-05-30 kl 11:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons