POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE
51v

Barkley: "Ska inte tänka på osäkerhet - vi kan vinna en titel"

Foto: Bildbyrån.

Chelsea ställs i kväll mot Manchester City i ligacupen.
Då vill inte Ross Barkley tänka på senaste mötet som slutade 6-0. 
- Jag tycker inte att vi ska ägna våra tankar åt osäkerhet, säger han till Sky Sports. 

Chelsea ställs i kväll mot Manchester City i finalen i ligacupen. Londonklubben kan se tillbaka på en turbulent tid inför mötet med tunga resultat och med en 6-0-förlust mot just Manchester City i Premier League. Inför kvällens finalmatch, så vill däremot inte Ross Barkley tänka på det. Han tycker enbart att laget ska fokusera på finalmatchen. 

- Jag tycker inte att vi ska ägna våra tankar åt osäkerhet. Vi borde tänka på att vi har chans att vinna en titel. Vi måste tänka på att vi ska lyckas och tänka på bra saker i stället för på vad som kan hända, säger han till Sky Sports.

Barkley anser vidare att Maurizio Sarri, som spekuleras få sparken, borde få mer tid på sig att visa vad han kan göra i Chelsea.

- Vi har en ambition om att bli ett av de bästa spelande lagen i världen och vi är en av de största klubbarna i världen. Så som tränaren vill att vi ska spela är inte som vi spelar just nu. Det kommer att komma över tid, säger han. 

- Han försöker att utveckla alla spelare. Du kan se hur han utvecklade spelarna i Napoli och du ska se på träningsplanen hur alla spelare har utvecklats individuellt (i Chelsea). Vi har gått igenom både upp- och nedgångar senaste veckorna, men vi tror på oss själva och att vi ska komma igenom den här perioden med framgång, fortsätter han.

Manchester City är regerande mästare i ligacupen efter seger med 3-0 mot Arsenal i fjol. I kväll börjar matchen klockan 17.30 på Wembley i London. 

Publicerad 2019-02-24 kl 09:54
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå